Bureau de Poort

In 2002 ben ik gestart met mijn eigen bureau voor training, coaching en loopbaanadvies: Bureau de Poort. Binnen Bureau de Poort begeleid ik mensen en organisaties in hun ontwikkeling. Dit kan individueel en in teams. Ik geef ook trainingen en workshops. Ik benaderen mensen zowel op mentaal als gevoelsniveau. Ik houd ervan om bezieling en inspiratie in concrete vormen om te zetten.

Bij de keuze voor de naam van Bureau de Poort waren drie redenen. Elk traject bij mij kenmerkt zich namelijk door het gegeven dat iemand, een team of een organisatie, door een ‘poort’ gaat om zo ‘nieuw gebied’ te betreden. En tegelijkertijd komt iedereen die een dergelijke ontwikkeling wil doormaken ook de eigen  tegenstemmen en weerstand tegen. Oftewel de ‘Poortwachters’. Ik begeleid mensen, individueel en in teams die door de Poort naar een nieuw gebied in hun ontwikkeling willen gaan.  Op de grens van deze Poort in de ontmoeting met de persoonlijke poortwachters zit het potentieel voor ontwikkeling!

Het beeld van de Poort kent nog twee andere betekenissen voor mij: Toen ik in 2002 startte met Bureau de Poort had ik het gevoel zelf door zo’n poort te zijn gegaan. Ik ben hier mijn eigen Poortwachters ook volop tegengekomen. De derde betekenis is letterlijk: als je naar mij toekomt moet je ook letterlijk door een poort. Hierbij ben je van harte welkom!

Thema’s waarop ik mensen begeleid zijn:

Loopbaan en carrière

Professionele ontwikkeling

Persoonlijk leiderschap

Samenwerking en communicatie

Teamontwikkeling

Conflicten/mediation

Zelfontplooiing

Bezieling

Werk-privé balans

Stress en/of burn-out

Voor teams en trainingen kom ik door het hele land, bij individuele trajecten werk ik vanuit Enschede en Apeldoorn.